ELAN Zuidoost Friesland

Dag van de boerin

Maandag 5 september 2022

Dag van de boerin

ELAN zet alle boerinnen in het zonnetje en één boerin in de bloemetjes tijdens Dag van de Boerin. 

Boerinnen zijn powervrouwen! Daarom worden deze dames op de 2e zaterdag van september traditioneel in het zonnetje gezet. Waar iedere vrouw een onmisbare rol vervult in haar werk en huishouden, zetten boerinnen hier nog een tandje bovenop. Als ware koorddanseressen vervullen ze een belangrijke taak op de boerderij waar ze vaak parttime of fulltime meewerken, gecombineerd met het huishouden/gezin én de balans tussen “voor” en “achter”. Continu wisselen ze van rol: manager, vrouw, (zaken)partner, administratief medewerker, coach – 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Hoewel ze dit met liefde doen, is het niet niks. Daarom willen wij als ELAN aandacht vragen voor alle boerinnen én willen wij één boerin in Zuidoost Friesland een 'bloemetje' aanbieden in de vorm van een zak zaad voor een kruidenrijk bloemenmengsel voor ca. 0,1 ha. 

Boerinnen kunnen tot en met 9 september 10.00 uur genomineerd worden op onze socials. Dus wil jij graag een boerin in Zuidoost-Friesland nomineren? Ga dan snel naar onze socials!

Boeren met ELAN Zuidoost-Friesland | Facebook

ELAN Zuidoost-Friesland (@elanzuidoostfriesland) • Instagram-foto's en -video's

ELAN Zuidoost-Friesland (@BoerenmetELAN) / Twitter