ELAN Zuidoost Friesland

Even voorstellen: Hanneke van Daatselaar

Woensdag 29 september 2021

Even voorstellen: Hanneke van Daatselaar

Mijn naam is Hanneke van Daatselaar, 20 september ben ik begonnen als nieuwe medewerker bij Elan. Ik zal me gaan bezig houden met communicatie en daarnaast ondersteunen bij werkzaamheden op het gebied van agrarisch natuurbeheer en projecten. Het lijkt me een hele leuke afwisselende baan, die prima aansluit bij mijn eerdere werkervaring en interesses.

Ik kom uit Oosterwolde, waar ik samen met mijn man Ronnie een melkveebedrijf heb. We hebben twee kinderen, een dochter van 13 jaar en een zoon van 11 jaar. Op ons bedrijf zetten we ons op diverse manieren in voor de biodiversiteit. We hebben een plasdras aangelegd, een vogelakker en een bloemenstrook. Ook verzorg ik boerderijlessen voor basisscholen, educatieve rondleidingen voor iedereen die geïnteresseerd is in het boerenleven en hou ik een facebookpagina bij over ons bedrijf Boerderij Nieuw Weper - Startpagina | Facebook

De afgelopen 10 jaar heb ik er voor gekozen om thuis te zijn voor de kinderen en mee te werken op ons bedrijf. Daarvoor ben ik projectleider geweest bij Katalysator (de voorloper van Projecten LTO Noord) en beleidsmedewerker bij gemeente Midden Drenthe. Nu de kinderen wat groter worden lijkt het me leuk om weer iets buiten de deur op te pakken. 

In mijn vrije tijd loop ik graag hard, hou ik er van om creatief bezig te zijn en sinds kort volg ik een cursus bijenhouden. Kortom; ik vermaak mij wel!

Wie weet tot ziens!