ELAN Zuidoost Friesland

Gastbedrijven gezocht voor 'Efkes buorkje'

Donderdag 20 juni 2024

Gastbedrijven gezocht voor 'Efkes buorkje'

Het is altijd leuk om een kijkje te nemen bij collega boeren en daar samen met anderen kennis op te doen of te brainstormen over een bepaald onderwerp. Daarom organiseren we vanuit BoerenNatuur Fryslân een provinciale excursiedag op 1 en 3 oktober onder de noemer 'Efkes buorkje'.  

Deze excursiedagen vinden verspreid door heel Friesland plaats. Als ELAN zoeken we dan ook 1 of 2 deelnemers die hun bedrijf hiervoor open willen stellen. Het is de bedoeling dat je iets 'natuurinnovatiefs' kunt laten zien. Het mag, maar het hoeft zeker niet iets heel groots te zijn. Het kan bijvoorbeeld ook een samenwerking / wisselwerking tussen een akkerbouwer en melkveehouder zijn. 

Heb je iets wat interessant kan zijn voor collega boeren en lijkt het je leuk om dat op 1 en / of 3 oktober met hen te delen, laat het ons dan voor 1 juli weten. Als ELAN zorgen we voor de nodige ondersteuning bij deze dag(en) en de communicatie wordt verzorgd door BoerenNatuur Fryslan. Voor de gastbedrijven is een onkostenvergoeding beschikbaar. 

Aanmelden als gastbedrijf kan via: Aanmelding gastbedrijf Efkes Buorkje (google.com)

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Hanneke van Daatselaar via tel: 0512-726183 of per mail: hanneke@elan-zofriesland.nl