ELAN Zuidoost Friesland

VACATURE: Penningmeester ELAN

Vrijdag 10 februari 2023

VACATURE: Penningmeester ELAN

Binnenkort verlopen er twee bestuurstermijnen binnen het bestuur van ELAN. Om daar op voor te sorteren zijn we nu alvast op zoek naar een nieuwe penningmeester. 

Wie zoeken we?
Voor de nieuwe penningmeester zoeken we iemand die affiniteit heeft met de agrarische sector en het agrarisch natuurbeheer. Iemand die een financiële achtergrond heeft en bekend is met financiële boekhouding.
Als penningmeester ben je lid van het dagelijks bestuur van ELAN. Samen met de vier andere bestuursleden ben je verantwoordelijk voor het agrarisch natuurbeheer in het zuidoosten van Friesland. De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiën en de uitbetaling van de beheervergoeding naar de leden. De totale tijdsinspanning is jaarrond ongeveer 2 uur per week. In januari en februari zal het meer tijd vergen vanwege de jaarlijkse uitkering van de beheervergoeding.

Wat bieden we?
Bestuurslid zijn van ELAN is werken in een informele omgeving. Er zijn drie ZZP-ers werkzaam voor ELAN, die worden aangestuurd door het bestuur. Het is dus een kleine organisatie, met korte lijntjes.

Alle uren kunnen worden gedeclareerd. Verder is er een werkplek op kantoor en bieden we een reiskostenvergoeding.

Reageren
Spreekt bovenstaande je aan? Stuur dan een motivatie en een CV per mail naar: info@elan-zofriesland.nl Wil je eerst meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Warner van der Leeuw (huidige penningmeester) Telefoonnummer: 06 5758 7181.