ELAN Zuidoost Friesland

Winactie Dag van de boerin

Dinsdag 5 september 2023

Winactie Dag van de boerin

Welke boerin in Zuidoost-Friesland verdient het volgens jou om in de bloemetjes gezet te worden?

Boerinnen zijn powervrouwen!
Daarom worden deze dames op de 2e zaterdag van september, Dag van de Boerin in het zonnetje gezet. Waar iedere vrouw een onmisbare rol vervult in haar werk en huishouden, zetten boerinnen hier nog een tandje bovenop. Als ware koorddanseressen vervullen zij 24 uur per dag, 7 dagen per week 1001 taken op het bedrijf en in het huishouden, waarbij zij continu zoeken naar balans tussen 'voor' (privé) en 'achter' (het bedrijf). Hoewel ze dit met liefde doen, is het niet niks, helemaal in deze onzekere tijden.

Daarom willen we als ELAN aandacht vragen voor alle boerinnen en één boerin uit Zuidoost-Friesland in het bijzonder. Deze boerin krijgt van ons een insectenhotel en inheems bloemenzaad om zo, net als ons, een extra bijdrage te leveren aan de biodiversiteit. Én natuurlijk om zelf ook mee te genieten van deze bloemenpracht.

Boerinnen kunnen tot en met 8 september 16.00 uur genomineerd worden op onze socials. Dus wil jij graag een boerin in Zuidoost-Friesland nomineren? Ga dan snel naar onze socials!

Wij maken op 9 september bekend welke boerin in de bloemetjes wordt gezet.

Boeren met ELAN Zuidoost-Friesland | Facebook

ELAN Zuidoost-Friesland (@elanzuidoostfriesland) • Instagram-foto's en -video's

ELAN Zuidoost-Friesland (@BoerenmetELAN) / Twitter